Адвокат Росен Димитров коментира спецакцията на полицията в Пловдив, която нашумя

...
</TD
>Адвокат Росен Димитров коментира спецакцията на полицията в Пловдив, която нашумя
Коментари Харесай

Адвокат за акцията на полицията в Пловдив: Ако е имало клякане на голо, защo е било нужно то да се прави в тоалетната?

Адвокат Росен Димитров разяснява спецакцията на полицията в Пловдив, която нашумя поради изказвания за полицейски произвол. 

Ето какво написа юристът в профила си във фейсбук:

Обикновено такива неочаквани и всеобщи инспекции на полицията, от огромен брой служители на реда, се вършат, с цел да няма опция лицата, намиращи се в проверявания обект да реагират, да укрият нещо или да го изхвърлят!

Така е било и в този случай.

От 400 индивида 398 са разбрали за акцията, чак когато са видели плъзването на служителите на реда, спряла е музиката, казано им е да си останат по местата...

Ако е имало клякане на голо, тъй като аз към момента не мога да допускам, защо е било нужно то да се прави в тоалетната?

Единият вид е след нахлуването на служителите на реда 400 индивида да са почнали всеобщо да си пъхат в г**а пакетчета, топчета, тревички и други обществено в наличие на полиция.

Другият е хората да са били в дискотеката употребявайки г**а си като място за предпазване на пакети и топчета с друга величина, които са втъкнали там на несъмнено още отивайки в заведението!

Кое от двете е правилно? Шах, нали?!

А едно време имаше митинги против, тъй като сподели " УЖ заболели деца “ и той подаде оставка като вицепремиер!

Сега нямало ли е деца там? Къде са майките?

Или мислят, че е осъществен вторият вид - 400 индивида отиват на бар самопъхнали си в г*за разнообразни субстанции, които би трябвало да паднат сами при клякане?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР